Wat wij doen

26 juli 2022 Matrux-06426

Bij Matrux richten we ons op handel in transportmiddelen voor goederenvervoer. Waarbij je kunt denken aan vrachtwagens, opleggers, aanhangwagens en lichte bedrijfswagens. We bieden nieuw en jong gebruikt materieel aan. Onze grootste uitdaging? Samen met de klant zoeken naar de beste oplossing.

Werkwijze

Voordat een truck beschikbaar komt voor verkoop wordt hij onderworpen aan een technische check. Op wens is een uitgebreide technische keuring mogelijk. Daarnaast wordt de truck schoongemaakt en gepoetst door SAV. SAV is een onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt. Matrux is er trots op hiermee een steentje bij te kunnen dragen aan de maatschappelijke ontwikkeling. Kijk voor meer info op www.sleutelenaanvermogen.nl. Al onze trucks zijn te bekijken op internet en, op afspraak, op ons ruime terrein in Borssele

26 juli 2022 Matrux-06350

Verhuur

Tijdelijk extra capaciteit nodig? Hiervoor biedt Matrux passende oplossingen. Matrux onderscheidt zich door alles met u als klant bespreekbaar te maken. Denk hierbij aan looptijd, onderhoud en verzekering. Kwaliteit en snelheid zijn voor Matrux de sleutelwoorden tot succes. Meer info? Neem contact op.

Neem contact op

contact

Neem contact op met Marnix Kaan